mobles moia

inici | on estem? | contactar

mobles i complements per a menjadors, dormitorismobles dormitori, menjador, etc

Mobles, mobiliari i decoracio llarservei transport i muntatge

Mobles Moià:servei transport i muntatge

llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia
llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia
llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia
llar i decoracio: mobles Moia llar i decoracio: mobles Moia  

Us oferim una àmplia varietat d'estils, colors, comoditats, mobles i complements. Un disseny pensat per encaixar amb l'estil de vida més jove i amb les característiques de l'habitació.

El moble s'adapta fàcilment a l'espai. Pots disposar de fins a tres llits i sense que quasi no ocupin lloc, afegint un armari de gran capacitat, el problema d’espai queda resolt.

També oferim una col·lecció en moble creada per a relaxar-se, per a divertir-se, per a estudiar, per a estar sol o compartir el temps amb els amics, per jugar, per pensar...

Una habitació juvenil ha d’estar preparada per a complir amb les més diverses funcions. Per això et proposem ambients versàtils que s’adapten a totes les activitats.

Dormitoris amb conceptes que busquen la comoditat i l’estètica però que a la vegada resulten realment pràctics. Amb ambients que proposen una particular forma d’organitzar l’habitació i l’omplen de possibilitats. Una de les últimes novetats del programa. Una llitera doble amb parts posteriors incorporades. Una composició que es plega i es desplega amb senzillesa.

Demaneu informació del què us interessi sense compromís. A mobles Moià trobareu tot el que vulgueu adaptats a les vostres necessitats i als vostres gustos.

 

Mobles Moià - Crta. Manresa, 25-27 - 08180 - Moià - tel. 938300646 / 938301091 - fax 938300646
Horaris: 9-13h i 17-20h - dissabtes: 10-13h i 17-20h - diumenges i festius tancat